Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee113g219kcal21g0g15.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%23g29kcal0.7g0.4g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Katkarapu pienet (pirkka)17g11kcal2.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g538kcal49.2g4g36.6g1.2g
Valittu annoskoko186g269kcal24.6g2g18.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna93g134kcal12.3g1g9.2g0.3g
Arvot/100g100g145kcal13.2g1.1g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551