Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g28g3.9kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Lohifilee56g110kcal10.5g0g7.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow94g19kcal2.8g1.9g0g2.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g5.6g36kcal0.1g0.2g4g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g381kcal27.8g4.4g28.4g5.4g
Valittu annoskoko186g191kcal13.9g2.2g14.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna93g95kcal7g1.1g7.1g1.4g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192