Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile132g95kcal21.3g5.1g0.9g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g44g24kcal1.4g2.8g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g3.3g13kcal0.1g0.7g1.1g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g1.1g1.1kcal0g0.3g0g0.1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana373g276kcal46g19.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko186g138kcal23g9.8g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna93g69kcal11.5g4.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.3g1.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136