Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee12g23kcal2.2g0g1.6g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%2.4g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)1.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal5.2g0.4g3.8g0.2g
Valittu annoskoko20g28kcal2.6g0.2g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1.3g0.1g1g0.1g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551