Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g3.9g
Lohifilee600g1169kcal112.1g0g81g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1000g200kcal30g20g0g25g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g60g384kcal0.7g1.8g42.6g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3972g4067kcal297g46g304.2g57.8g
Valittu annoskoko1986g2034kcal148.5g23g152.1g28.9g
Annoskoko puolitettuna993g1017kcal74.3g11.5g76.1g14.5g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192