Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g12g39kcal2.6g0g3.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)19g12kcal2.8g0g0.1g0g
Sipuli, kokonainen 50g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 75g58kcal1.3g12g0.1g0.7g
Lohi47g78kcal7.8g0g5.2g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g38g23kcal1.2g2.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g424kcal31.6g30.4g18.8g1.6g
Valittu annoskoko199g212kcal15.8g15.2g9.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna100g106kcal7.9g7.6g4.7g0.4g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274