Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee13g24kcal2.3g0g1.7g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%2.5g3.2kcal0.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)1.9g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana41g60kcal5.4g0.4g4g0.2g
Valittu annoskoko21g30kcal2.7g0.2g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.4g0.1g1g0.1g
Arvot/100g100g144kcal13g1g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551