Lihakeitto

Keitäliha kypsäksi ja paloittele
pilko kasvikset ja pistä pataan ja kypsennä
mausta lopuksi suolaalla ja pippurilla.

Make79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)25g21kcal0.5g4.4g0g0.3g
Purjosipuli21g4kcal0.4g0.5g0g0.4g
Lanttu25g6.3kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Keittoliha naudan lavasta29g43kcal5.7g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g157kcal14.2g14g4.8g3g
Valittu annoskoko201g79kcal7.1g7g2.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna100g39kcal3.6g3.5g1.2g0.8g
Arvot/100g100g39kcal3.5g3.5g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=32899