Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile7056g5081kcal1143.1g275.2g49.4g0g
Suola, annos 3g59g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2352g1294kcal72.9g150.5g47g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g202kcal6g41.2g0.7g2.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g176g695kcal5.3g35.3g60g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g59g57kcal0.9g14.7g0.1g6.2g
Timjami 3.5g10kcal0.3g1g0.3g1.3g
Ruohosipuli 235g53kcal3.2g4g1.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14783kcal2463.4g1043.8g317.8g30.4g
Valittu annoskoko10000g7391kcal1231.7g521.9g158.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3696kcal615.9g261g79.5g7.6g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136