Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee125g244kcal23.4g0g16.9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%25g33kcal0.7g0.5g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Katkarapu pienet (pirkka)19g12kcal2.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana413g597kcal54.8g4.6g40.6g1.2g
Valittu annoskoko206g299kcal27.4g2.3g20.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna103g149kcal13.7g1.2g10.2g0.3g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551