Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g31g4.4kcal0.6g0.1g0.2g0.4g
Lohifilee63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow104g21kcal3.1g2.1g0g2.6g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g6.2g40kcal0.1g0.2g4.4g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana414g424kcal31g4.8g31.6g6g
Valittu annoskoko207g212kcal15.5g2.4g15.8g3g
Annoskoko puolitettuna103g106kcal7.8g1.2g7.9g1.5g
Arvot/100g100g103kcal7.5g1.2g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192