Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile150g108kcal24.3g5.8g1g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g50g28kcal1.5g3.2g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g3.7g15kcal0.1g0.7g1.3g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g1.3g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana425g314kcal52.2g22g6.6g0.4g
Valittu annoskoko213g157kcal26.1g11g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna106g79kcal13.1g5.5g1.7g0.1g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136