Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g4.7g6.1kcal1g0g0.2g0g
Lanttu3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g8g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana 4.5g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g38kcal2.2g3g1.6g0.6g
Valittu annoskoko23g19kcal1.1g1.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.6g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g84kcal4.9g6.7g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319