Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee4.7g9kcal0.9g0g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Tilli, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana45g41kcal2g1.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko23g21kcal1g0.8g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna11g10kcal0.5g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g91kcal4.4g3.5g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101402