Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee14g27kcal2.6g0g1.9g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%2.8g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g67kcal6.2g0.6g4.6g0.2g
Valittu annoskoko23g34kcal3.1g0.3g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal1.6g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g145kcal13.4g1.3g9.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551