Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g350g49kcal6.6g1.4g1.7g4.5g
Lohifilee700g1364kcal130.8g0g94.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1166g233kcal35g23.3g0g29.2g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g70g448kcal0.8g2.1g49.7g0g
Oliiviöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4634g4745kcal346.4g53.6g354.8g67.4g
Valittu annoskoko2317g2373kcal173.2g26.8g177.4g33.7g
Annoskoko puolitettuna1159g1186kcal86.6g13.4g88.7g16.9g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192