Kasvissosekeitto

Pilko ainekset kattilaan ja laita vettä niin että vihannekset peittyvät.

Kun neste alkaa kiehua lisää kasvisliemikuutio ja mausteet (suola, valkopippuri, valkosipulijauhe, yrittimauste).

Kun vihannekset ovat kypsiä muussaa ne esim.

sauvasekottimella.

Kiehauta ja nauti.

Huom.

Muista pilkkoa lanttu pieniksi osiksi sillä se kypsyy hitaiten muihin vihanneksiin nähden.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g26kcal1g1g2g0.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Lanttu15g3.8kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Peruna (vanha, kuorittu)100g82kcal1.8g17.6g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g284kcal8.2g50.6g4.6g7.8g
Valittu annoskoko235g142kcal4.1g25.3g2.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna118g71kcal2.1g12.7g1.2g2g
Arvot/100g100g61kcal1.7g10.8g1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43650