Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g50g65kcal10.5g0g2.5g0g
Lanttu38g9kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g85g51kcal1.3g11g0.1g0.8g
Porkkana 48g16kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g400kcal25.4g31.8g18g5.8g
Valittu annoskoko239g200kcal12.7g15.9g9g2.9g
Annoskoko puolitettuna119g100kcal6.4g8g4.5g1.5g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319