Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g500g650kcal105g0g25g0g
Lanttu375g94kcal3.8g17.3g1.1g6.8g
Peruna, keskikokoinen 60g850g510kcal12.7g110.5g0.8g7.6g
Porkkana 475g155kcal2.9g26.4g1g12.1g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Oliiviöljy 63g553kcal0g0g62.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4775g3999kcal252g320.4g181.2g57.2g
Valittu annoskoko2388g2000kcal126g160.2g90.6g28.6g
Annoskoko puolitettuna1194g1000kcal63g80.1g45.3g14.3g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319