Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g140g467kcal30.7g0.4g39.1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)225g149kcal33.8g0g1.6g0g
Sipuli, kokonainen 50g113g30kcal1.5g5.4g0.2g0.8g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 900g697kcal15.1g144.2g1.8g9g
Lohi563g934kcal93.9g0g61.9g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g450g270kcal14.4g31.9g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4779g5094kcal378.8g363.8g227.2g19.6g
Valittu annoskoko2390g2547kcal189.4g181.9g113.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna1195g1273kcal94.7g91g56.8g4.9g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274