Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile169g122kcal27.4g6.6g1.2g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g56g31kcal1.7g3.6g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g4.2g17kcal0.1g0.8g1.4g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g1.4g1.4kcal0g0.4g0g0.1g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g354kcal58.8g25g7.4g0.4g
Valittu annoskoko240g177kcal29.4g12.5g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna120g89kcal14.7g6.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136