Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1.5g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)2.3g1.5kcal0.4g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 9g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Lohi5.9g10kcal1g0g0.6g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g4.7g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g53kcal4g3.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko25g27kcal2g1.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g13kcal1g1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g106kcal8g7.6g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274