Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee16g31kcal2.9g0g2.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%3.1g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)2.3g1.5kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana51g75kcal7g0.6g5g0.2g
Valittu annoskoko26g37kcal3.5g0.3g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g19kcal1.8g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal13.6g1.2g9.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551