Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile1764g1270kcal285.8g68.8g12.3g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g588g323kcal18.2g37.6g11.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g44g174kcal1.3g8.8g15g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g15g14kcal0.2g3.7g0g1.6g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Ruohosipuli 59g13kcal0.8g1g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3696kcal615.8g260.8g79.6g7.6g
Valittu annoskoko2500g1848kcal307.9g130.4g39.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna1250g924kcal154g65.2g19.9g1.9g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136