Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g378g53kcal7.2g1.5g1.9g4.9g
Lohifilee755g1472kcal141.2g0g101.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1258g252kcal37.7g25.2g0g31.5g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g76g483kcal0.8g2.3g53.6g0g
Oliiviöljy 34g300kcal0g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5120kcal373.8g58g382.8g72.8g
Valittu annoskoko2500g2560kcal186.9g29g191.4g36.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1280kcal93.5g14.5g95.7g18.2g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192