Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g524g681kcal109.9g0g26.2g0g
Lanttu393g98kcal3.9g18.1g1.2g7.1g
Peruna, keskikokoinen 60g890g534kcal13.4g115.7g0.9g8g
Porkkana 497g163kcal3.1g27.7g1g12.7g
Sipuli 131g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Oliiviöljy 65g579kcal0g0g65.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4187kcal263.8g335.6g190g60g
Valittu annoskoko2500g2094kcal131.9g167.8g95g30g
Annoskoko puolitettuna1250g1047kcal66g83.9g47.5g15g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319