Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g146g489kcal32.1g0.4g40.9g0g
Katkarapu pienet (pirkka)235g155kcal35.3g0g1.6g0g
Sipuli, kokonainen 50g118g32kcal1.5g5.6g0.2g0.8g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 942g729kcal15.8g150.8g1.9g9.4g
Lohi589g977kcal98.3g0g64.7g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g471g283kcal15.1g33.4g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5329kcal396.2g380.4g237.4g20.4g
Valittu annoskoko2500g2665kcal198.1g190.2g118.7g10.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1332kcal99.1g95.1g59.4g5.1g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274