Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile1804g1299kcal292.2g70.3g12.6g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g601g331kcal18.6g38.5g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g45g178kcal1.4g9g15.3g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g15g15kcal0.2g3.8g0g1.6g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Ruohosipuli 60g14kcal0.8g1g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g3779kcal629.6g266.6g81.2g7.6g
Valittu annoskoko2556g1889kcal314.8g133.3g40.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna1278g945kcal157.4g66.7g20.3g1.9g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136