Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee2250g4388kcal420.7g0g303.7g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl30g42kcal1.4g2.8g2.8g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g150g585kcal49.5g0g42g0g
Anjovis-filee, 1 kpl90g189kcal8.5g12.6g11.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g11945kcal964g38g888.6g3.2g
Valittu annoskoko2640g5973kcal482g19g444.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna1320g2986kcal241g9.5g222.2g0.8g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136969