Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g400g56kcal7.6g1.6g2g5.2g
Lohifilee800g1559kcal149.5g0g107.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1333g267kcal40g26.7g0g33.3g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g80g512kcal0.9g2.4g56.8g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5296g5423kcal396g61.4g405.4g77g
Valittu annoskoko2648g2712kcal198g30.7g202.7g38.5g
Annoskoko puolitettuna1324g1356kcal99g15.4g101.4g19.3g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192