Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile188g135kcal30.4g7.3g1.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g63g34kcal1.9g4g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g4.7g19kcal0.1g0.9g1.6g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g1.6g1.5kcal0g0.4g0g0.2g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana533g394kcal65.4g27.6g8.4g1g
Valittu annoskoko266g197kcal32.7g13.8g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna133g98kcal16.4g6.9g2.1g0.3g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136