Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee175g341kcal32.7g0g23.6g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%35g46kcal1g0.7g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Katkarapu pienet (pirkka)26g17kcal3.9g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g836kcal76.6g6.4g56.8g1.8g
Valittu annoskoko289g418kcal38.3g3.2g28.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna144g209kcal19.2g1.6g14.2g0.5g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116551