Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g6.3g8.1kcal1.3g0g0.3g0g
Lanttu4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.4kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g50kcal3g4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko30g25kcal1.5g2g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.8g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g84kcal5g6.7g3.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241319