Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska1704g1295kcal294.7g0g11.9g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl200g1443kcal0g0.4g160.3g0g
Oliiviöljy 54g479kcal0g0g54.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka100g82kcal3.4g19g1g1g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 301g206kcal0.9g1.8g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)401g321kcal4g18g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g7650kcal606g78.4g510.8g2g
Valittu annoskoko2960g3825kcal303g39.2g255.4g1g
Annoskoko puolitettuna1480g1912kcal151.5g19.6g127.7g0.5g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888