Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g450g63kcal8.5g1.8g2.2g5.8g
Lohifilee900g1754kcal168.2g0g121.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1499g300kcal45g30g0g37.5g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g90g576kcal1g2.7g63.9g0g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5958g6101kcal445.4g69g456g86.6g
Valittu annoskoko2979g3051kcal222.7g34.5g228g43.3g
Annoskoko puolitettuna1490g1525kcal111.4g17.3g114g21.7g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192