Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g17g58kcal3.8g0.1g4.9g0g
Katkarapu pienet (pirkka)28g19kcal4.2g0g0.2g0g
Sipuli, kokonainen 50g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 113g87kcal1.9g18g0.2g1.1g
Lohi70g117kcal11.7g0g7.7g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g56g34kcal1.8g4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana597g637kcal47.2g45.6g28.2g2.4g
Valittu annoskoko299g318kcal23.6g22.8g14.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna149g159kcal11.8g11.4g7.1g0.6g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274