Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile2104g1515kcal340.9g82.1g14.7g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g701g386kcal21.7g44.9g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g53g207kcal1.6g10.5g17.9g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g18g17kcal0.3g4.4g0g1.9g
Timjami 1.1g3kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Ruohosipuli 70g16kcal1g1.2g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5964g4408kcal734.8g311.4g94.6g9.2g
Valittu annoskoko2982g2204kcal367.4g155.7g47.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna1491g1102kcal183.7g77.9g23.7g2.3g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136