Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile221g159kcal35.7g8.6g1.5g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g74g40kcal2.3g4.7g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g5.5g22kcal0.2g1.1g1.9g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g1.8g1.8kcal0g0.5g0g0.2g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 7.4g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g462kcal77g32.6g9.8g1g
Valittu annoskoko312g231kcal38.5g16.3g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g116kcal19.3g8.2g2.5g0.3g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136