Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g47g6.6kcal0.9g0.2g0.2g0.6g
Lohifilee94g184kcal17.6g0g12.7g0g
Parsakaali pakaste Rainbow157g32kcal4.7g3.1g0g3.9g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g9g60kcal0.1g0.3g6.7g0g
Oliiviöljy 4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g640kcal46.6g7.2g47.6g9g
Valittu annoskoko313g320kcal23.3g3.6g23.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g160kcal11.7g1.8g11.9g2.3g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192