Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha91g116kcal19.7g0g4.1g0g
Voi 40% rasvaa 9g34kcal0.2g0.2g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Mustapippuri 2.2g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g16g46kcal2.3g0.1g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g428kcal46g6.6g23.8g2.8g
Valittu annoskoko313g214kcal23g3.3g11.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g107kcal11.5g1.7g6g0.7g
Arvot/100g100g69kcal7.4g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585