Appelsiinikala

Yrttifondin sijaan Hummerifondia 1.5 rkl
appelsiinin kuoriraastetta puolen appelsiinin verran

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla.

Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli.

Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta.

Lisää kalapalat.

Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta.

Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella.

Tarjoa uunijuuresten kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuhafile225g162kcal36.5g8.8g1.6g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g75g41kcal2.3g4.8g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g5.6g22kcal0.2g1.1g1.9g0g
Appelsiinin kuori, annos 100g1.9g1.8kcal0g0.5g0g0.2g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana639g472kcal78.6g33.2g10g1g
Valittu annoskoko319g236kcal39.3g16.6g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna160g118kcal19.7g8.3g2.5g0.3g
Arvot/100g100g74kcal12.3g5.2g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148136