Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha94g119kcal20.2g0g4.2g0g
Voi 40% rasvaa 9g35kcal0.2g0.2g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g17g47kcal2.4g0.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana643g441kcal47.2g7g24.4g2.8g
Valittu annoskoko322g220kcal23.6g3.5g12.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna161g110kcal11.8g1.8g6.1g0.7g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157585