Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g1.9g6.5kcal0.4g0g0.5g0g
Katkarapu pienet (pirkka)3.1g2.1kcal0.5g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Lohi7.8g13kcal1.3g0g0.9g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g6.2g3.7kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g71kcal5.2g5g3g0.2g
Valittu annoskoko33g35kcal2.6g2.5g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1.3g1.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274