Uunilohi

Laitan lohifileen/fileet leivinpaperin päälle uunivuokaan.

Maustan kalan sitruunamehulla, hienolla merisuolalla ja sitruunapippurilla.

Pippurimyllyssä minulla on musta-, puna- ja viherpippuria, siitä muutama kierros lohifileiden päälle, tillisilppua - annan maustua ainakin pari tuntia.

Ennen uuniin laittoa ripottelen lohifileiden päälle vähän korppujauhoa, tai kauranlesettä.

Fileen voi halutessa peittää leivinpaperilla.

Paistan 175 asteisessa uunissa noin 30-45 min, fileen/fileiden koosta riippuen.

Kypsän kalan päälle vielä reilusti tuoretta tillisilppua.

Tarjoan muusin (voisilmällä), tai keitettyjen perunoiden kanssa, halutessa vaikka kanttarellikastiketta.

Lisänä vihreää salaattia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifile312g518kcal52.1g0g34.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.3kcal0g0.2g0g0g
Korppujauho 2.2g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1059kcal104.6g3.6g68.6g0.2g
Valittu annoskoko330g530kcal52.3g1.8g34.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna165g265kcal26.2g0.9g17.2g0.1g
Arvot/100g100g161kcal15.8g0.5g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103165