Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee281g548kcal52.6g0g38g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl3.7g5.3kcal0.2g0.3g0.4g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g19g73kcal6.2g0g5.3g0g
Anjovis-filee, 1 kpl11g24kcal1.1g1.6g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1493kcal120.6g4.6g111.4g0.4g
Valittu annoskoko330g747kcal60.3g2.3g55.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna165g373kcal30.2g1.2g27.9g0.1g
Arvot/100g100g226kcal18.3g0.7g16.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136969