Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g50g7kcal0.9g0.2g0.2g0.6g
Lohifilee100g195kcal18.7g0g13.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow167g33kcal5g3.3g0g4.2g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g10g64kcal0.1g0.3g7.1g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana662g678kcal49.4g7.6g50.6g9.6g
Valittu annoskoko331g339kcal24.7g3.8g25.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna166g170kcal12.4g1.9g12.7g2.4g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.1g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192