Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g19g65kcal4.3g0.1g5.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)31g21kcal4.7g0g0.2g0g
Sipuli, kokonainen 50g16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.1g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 125g97kcal2.1g20g0.2g1.2g
Lohi78g130kcal13g0g8.6g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g63g38kcal2g4.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana664g707kcal52.6g50.6g31.2g2.6g
Valittu annoskoko332g354kcal26.3g25.3g15.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna166g177kcal13.2g12.7g7.8g0.7g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66274