Lohisalaatti

Sulata siivilässä kuuman veden alla parsakaali.

Aloita lohifileiden ruskistaminen oliiviöljyn kanssa, hajoita kypsä lohi "silpuksi" pannuun lastan avulla ja lisää mausteita sekä sitruunamehua mielesi mukaan.

Kun lohi on kypsää, lisää 1 rkl valkosipulivoita ja jäiset pinaattipalat pannuun.

Ruskistele ja paistele kunnes pinaatti ja lohi ovat hyvää pataa keskenään (pinaatti sulanutta), lisää parsakaalit ja toinen voinappi.

Anna paistua ja lämmetä kunnolla, voi syödä sellaisenaan, kylmänä tai lämpimänä.

Helppo ja hyvää!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g500g70kcal9.5g2g2.5g6.5g
Lohifilee1000g1949kcal186.9g0g134.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1666g333kcal50g33.3g0g41.6g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g100g640kcal1.1g3g71g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6620g6779kcal495g76.6g506.8g96.2g
Valittu annoskoko3310g3390kcal247.5g38.3g253.4g48.1g
Annoskoko puolitettuna1655g1695kcal123.8g19.2g126.7g24.1g
Arvot/100g100g102kcal7.5g1.2g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151192