Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska1916g1457kcal331.5g0g13.4g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl226g1623kcal0g0.5g180.4g0g
Oliiviöljy 61g538kcal0g0g60.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka113g92kcal3.8g21.4g1.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 226g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 338g232kcal1g2g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)451g361kcal4.5g20.3g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6660g8606kcal681.6g88.4g574.8g2.2g
Valittu annoskoko3330g4303kcal340.8g44.2g287.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna1665g2152kcal170.4g22.1g143.7g0.6g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175888