Kantarellikeitto makkaralla

Pese, kuori ja kuutioi lanttu, selleri ja porkkanat.

Laita kiehuvaan veteen, joka on maustettu lihaliemikuutioilla ja pippurilla.

Keitä noin 15 minuuttia.

Lisää kuoritut, lohkotut perunat, suikaloidut kantarellit ja viipaloitu purjo.

Anna kiehua kannen alla hiljalleen 15-20 minuuttia, kunnes ainekset ovat kypsiä.

Paista makkaran palasia paistinpannussa, kunnes ne ovat saaneet väriä.

Lisää lopuksi makkarat, valkosipuli ja kirveli.

Anna ainesten muhia hetki.

Lisää tarvittaessa vettä ja suolaa maun mukaan.

Ripottele annoksen pinnalle persiljaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 441 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kantarelli eli keltavahvero2.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Purjosipuli0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lenkkimakkara, keskiarvo 3.9g8.9kcal0.4g0.3g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g26kcal1g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko35g13kcal0.5g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g7kcal0.3g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g38kcal1.4g2.3g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436638